Veciana va viure una concorreguda Missa del Gall

Divendres, 29 de desembre de 2023

El passat dimarts dia 24 de desembre es va donar continuació a l’agenda nadalenca del municipi de Veciana amb la tradicional Missa del Gall.

L’acte, que va començar a les 20 hores, va tenir lloc en una església parroquial de Santa Maria de Veciana plena de gom a gom de persones vingudes d’arreu del municipi i la comarca.

La missa, oficiada per mossèn Jordi, va estar acompanyada per les veus de la Coral de Veciana que va cloure la vetllada amb una cantada de nadales. Entre el repertori escollit es van poder sentir des de les nadales més nostrades com “El Desembre congelat”, “Pastorets de la muntanya” o “Les figures del pessebre” fins d’altres de tant conegudes com “El Trineu” passant per temes tant entranyables en una nit com aquella com “”Cançó de bres d’una princesa negra” o “Cançó de bressol” de J. Brahms. La Coral, dirigida per Mireia Duran, va comptar amb l’acompanyament instrumental d’Ester Alonso, Bernat Ramon i Gil Treserra.

L’endemà dia de Nadal va tenir lloc la missa a l’església romànica de Sant Pere del Vim oficiada per mossèn Carles Riera que va servir per aplegar els veïns del poble en un dia tant assenyalat.

Darrera actualització: 29.12.2023 | 13:01