Veciana va viure una participada Festa de Sant Gabriel

Dilluns, 25 de març de 2019 a les 00:00

Amb un ambient totalment primaveral el passat diumenge 24 de març el poble de Veciana va celebrar la festa en honor al seu patró, l’arcàngel Sant Gabriel.

La festa va començar a les 11 del matí amb una missa oficiada per monsenyor Romà Casanova, Bisbe de Vic, que va fer petita l’església de Santa Maria de Veciana. A l’altar el va acompanyar mossèn Enric Garcia, com a titular de la parròquia, i la Coral de Veciana que va cloure l’ofici cantant els goigs a llaor del sant. Un cop acabat l’acte litúrgic l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, i la regidora Mireia Duran van donar la benvinguda a l’hereu i pubilla d’enguany Oriol Jiménez i Jana Mata i van obsequiar i acomiadar a la parella formada per Martí Palmés i Neus Masana que han representat Veciana a Fira Anoia i altres esdeveniments culturals de la comarca durant els darrers mesos.

A la sortida del temple, entre ballades de sardanes i un ambient distès, es va fer el repartiment del típic panet beneït a tots els assistents, gentilesa enguany, de la família Trull de Cal Brunet.

 

Darrera actualització: 25.03.2019 | 08:43