Veciana va viure una reeixida Revetlla de Sant Joan

Dimarts, 27 de juny de 2023
El passat divendres 23 de juny el municipi de Veciana va celebrar una reeixida revetlla de Sant Joan marcada per les altes temperatures i un clima totalment estiuenc. 
La festa va començar a les 20 hores amb la recollida de la flama del Canigó, a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada, per part d'un nombrós grup de vecianencs i vecianenques que després de dues hores corrent entraven, entre aplaudiments, a la plaça de Ramon Servitje de Veciana.
A continuació es va celebrar un animat sopar de germanor a la sala polivalent del Centre Cultural de Cal Pesseta que com no podia ser d'altra manera va comptar amb el postre típic en aquesta festa tant assenyalada com és la coca de Sant Joan.
En acabar el sopar es va fer el repartiment dels premis del 11è concurs de truites que va comptar amb elaboracions, presentacions i gustos de tot tipus.
Amb un engrescador joc de les cadires i un Bingo es va donar per acabada la Revetlla mentre als carrers els petards, bengales i fonts lluminoses posaven màgia i color a la nit  més curta de l'any.
 
Darrera actualització: 27.06.2023 | 14:37