Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde


Sens dubte ja fa anys que les noves tecnologies estan revolucionant les nostres vides i és que gràcies a elles podem estar formats, informats i comunicats sense necessitat de moure’ns de les nostres llars.

Les tecnologies de la informació i comunicació s’han fet indispensables en molts àmbits de la nostra societat però és en municipis com Veciana, amb una població al voltant dels 180 habitants i distribuïda en 38,89 km2, on  es converteixen en un factor clau per guanyar progrés i comoditat cada dia. Des de l’Ajuntament de Veciana estem treballant  per anar guanyant terreny dins de l’extens món de les TIC i així disminuir l’esquerda digital que ja fa massa temps que existeix en els territoris rurals i disseminats com el nostre.

En aquesta línia us donem la benvinguda a aquest portal web el qual volem que sigui una plataforma per millorar i agilitzar la comunicació i informació entre veïns i Ajuntament, i que serveixi  alhora per mostrar a l’exterior la riquesa cultural del nostre municipi.

Sigueu tots benvinguts!

Jordi Servitje

L’alcalde

Darrera actualització: 19.08.2018 | 12:55
Darrera actualització: 19.08.2018 | 12:55